Doe mee!Wat kunt u doen?

Bezoek Kasanka
Kasanka National Park is het gehele jaar geopend en verwelkomt gasten van over de hele wereld. Een bezoek aan Kasanka is goed te combineren met een bezoek aan de Bangweulu Swamps met de zeldzame schoenbekooievaar en met andere bestemmingen in Zambia zoals Noord en Zuid Luangwa National Park. Download de reisbrochure (pdf) voor meer informatie.

Help in Nederland
Help de Stichting Kasanka in Nederland bij het organiseren van acties om geld in te zamelen. Of zoekt uw school nog een project om te ondersteunen? Projecten in Kasanka zijn concreet en de resultaten van het werk in Nederland zijn direct zichtbaar. Natuurlijk wil Stichting Kasanka Nederland meedenken over mogelijke acties, geeft zij achtergrondinformatie over de projecten in Zambia en laat zien wat er met uw geld mogelijk is gemaakt.

Kom als vrijwilliger
Vrijwilligers in Kasanka National Park zijn erg welkom. Het is mogelijk om als student onderzoek te doen in het park of als vrijwilliger te helpen met bijvoorbeeld de lodge, wegenaanleg in het park, het onderwijsproject en allerlei hand- en spandiensten. Zie voor meer informatie www.kasankanationalpark.com.

Geef een donatie
Door het geven van een eenmalige of frequente donatie aan de Stichting Kasanka Nederland steunt u het werk van de Kasanka Trust in Zambia en helpt u mens en natuur in en rond het Kasanka National Park.

Naast de projecten die wij steunen heeft de Kasanka Trust in Zambia ook inkomsten nodig voor het beheer van het Kasanka National Park. Elke extra bijdrage daaraan, groot of klein, is heel welkom.

Klik hier voor meer informatie.

Doe mee!