In beeld en geluidKasanka National Park

Over Kasanka National Park worden ook documentaires en filmpjes gemaakt. Een aantal daarvan wordt hier vermeld of is hier te zien. 

Kasanka vleerhonden in BBC-documentaire

De miljoenen vleerhonden die in november en december in National Park Kasanka verblijven, zijn vereeuwigd in een natuurdocumentaire van de BBC. Deze imposante en kwalitatief hoogstaande documentaires laten de extreme gedragingen zien die planten en dieren vertonen om te overleven. De uitzending was op 26 oktober 2010 op BBC1, getiteld 'Life - Mammals'. Toevalligerwijs was dit ook de eerste dag dat de vleerhonden in het park aankwamen voor hun verblijf van twee maanden.

Inge Akerboom en Frank Willems in NCRV-documentaire

Mambapoint.tv van de NCRV heeft de reportage 'Van stroper tot natuurfreak' gemaakt over het werk van Inge Akerbook en Frank Willems in Kasanka. Helaas is de reportage niet meer beschikbaar op Mambapoint.tv.

Interview met Frank Willems in Vroege Vogels

Luister naar het interview van Vroege Vogels met Frank Willems in de uitzending van 31 mei 2009 (laatste 20 minuten). Frank en Inge vertrokken januari 2008 naar Kasanka National Park. Volg hun werk en dagelijks leven via deze blog.

Kasanka op YouTube

Sponsored students Kasanka

Bangweulu Wetlands

 

In beeld en geluidIn beeld en geluidIn beeld en geluidIn beeld en geluidIn beeld en geluid